Har du et event- eller arrangementbehov?

AimRecords er spesialister på alt som har med eventer og arrangementer å gjøre. Vi er ekstra erfarne på alt som har med spill, casino og gambling å gjøre, men arrangerer alle typer events.
Det eneste du skal vite er at vi hjelper deg fra første dag, og fullfører og realiserer ditt arrangement på en profesjonell måte.

Uforpliktende prat

Det første skrittet er at du tar kontakt med oss. Og du skal vite at dette første skrittet er et helt uforpliktende skritt.
Vi kan snakke sammen på epost, på internettkonferanse, på telefon eller i et direkte møte enten i våre flotte lokaler, eller hvor som helst du måtte ønske.
 
Denne praten er helt uforpliktende, så du trenger overhodet ikke være redd for at du plutselig forplikter deg til noe. Det eneste vi vil er å snakke litt sammen om dine behov, og om hvordan vi i AimRecords kan hjelpe deg.

Ikke bare Oslo

Selv om vi heter AimRecords skal du vite at vi ikke bare arrangerer eventer og arrangement i Oslo.
AimRecords er vårt navn for det er i hovedstanden vi er etablerte og det er her vi har vårt hovedkontor, men tenk på det at vi er på reisefot 200 dager i året, og vi reiser over hele Norge og i utlandet for å hjelpe våre klienter.
 
Uansett hvor du skal arrangere ditt event eller arrangement, du kan stole på AimRecords.

VIP-medlem

Dersom du blir vår kunde skal du vite at du blir medlem i en eksklusiv (men stor, og voksende) klubb. Og som kunde er du automatisk utrolig viktig for oss. Derfor kommer vi til å ta vare på deg året gjennom. Vi arrangerer jevnlig diverse intern-events med tanke på sosiale sammenkomster.
 
Dette er typisk champagnelunsjer, spesielle premiere-events eller konserter og spilling, som for eksempel poker og blackjack-kvelder. Her kan vi treffes helt sosialt for å bli nærmere kjente, og for å utvide våre kontaktnett.
På disse sammenkomstene vil du nemlig treffe en rekke mennesker fra en rekke selskapter, og dette er kontakter som kanskje vil komme til å lønne seg mye for deg i framtiden.
 
Det er derfor vi kaller deg for VIP, eller “very important person”.