Dette handler selvsagt om generell informasjon, og dette begynner jo allerede før du kontraterer oss. Vi snakker altså om websider og generell tilgjengelighet. Inneholder websidene god nok informasjon? Er det alltid mulig å nå event-byrået via telefon eller meldingstjenester som Viber, WhatsApp, Facebook og lignende?
Svarer selskapet raskt på henveneldser som kommer inn på epost? Dette er viktige avveininger.

Men det stopper ikke der.

cocktails

Sosiale medier

For det er utrolig viktig at alle som jobber med events og arrangement er oppdatert på det som foregår på sosiale medier. Dette handler om å være tilstede. Nei, ikke bare på Facebook og Twitter, selv om akkurat disse to kanalene selvsagt er spesielt viktige. Men det stopper ikke der.
 
AimRecords har ekstremt god tilstedeværelse på en rekke nettsteder og apper, som for eksempel YouTube, Instagram og Snapchat. Dette er din garanti for at vi er oppdaterte på det som foregår, og er selvsagt også spesielt viktig dersom vi også skal tre støttende til med tanke på informasjonsarbeidet for ditt event.

PR og informasjon

AimRecords jobber også mye med informasjon, og akkurat som vi står for det praktiske ved arrangeringen av ditt event (lyd, lys, personell, catering, leie av lokaler og utstyr etc) så har vi også gjerne lyst til å hjelpe deg med PR og informasjon.
Vi har en rekke meget gode kontakter innen denne bransjen, og har selv også bygget opp sterk kompetanse. Dette handler om alt fra å produsere og levere papirmateriell som kataloger, programmer og flyers, via nettsider og annen digital informasjonslevering som for eksempel monitorer og utstyr direkte i lokalet der arrangementet arrangeres, til dette som har med markedsføring på nettet å gjøre.
 
Og vær klar over at vi har en spesiell kompetanse som går på dette med markedsføring på nett.
reno

Markedsføring på nett

Vi hjelper deg med å ta ditt event opp i en helt annen klasse. Trenger du deltagere? Vi har masse erfaring med annonsering og markedsføring i kanaler som Facebook, Twitter og YouTube, og kan generere respons så og si en time til en annen. Vi vet hvordan dette skal gjøres, og hjelper deg gjerne med ethvert behov du har her.
 
 
Vi er tilgjengelige 24 timer i timen, 7 dager i uken!
 
Velkommen til oss her i AimRecords.